New GK Questions with Answers – Learn GK Online

0

New GK Questions with Answers – Learn GK Online

 

New GK Questions with Answers - Learn GK Online

 

1) Who was the author of the book The Divine Comedy?

Answer: Dante Alighieri.

Dante Alighieri

 

2) What is the oldest Catholic university in the U.S.?

Answer: Georgetown.

Georgetown

 

3) Which of these garments is commonly worn atop other clothing for warmth?

Answer: Overcoat.

Overcoat

 

4) What country singer was the first baseball player cut from the Angels in 1961?

Answer: Charlie Pride.

Charlie Pride

 

5) When was the world’s first computer turned on?

Answer: 1946.

world's first computer

 

6) The equator passes through many countries; which one bears its Spanish name?

Answer: Ecuador.

Ecuador

 

7) The Great Pyramid of Giza was built for which Egyptian ruler?

Answer: Cheops.

Cheops

 

8) Whose tomb on the Isle of Mull is administered by the National Trust of Australia?

Answer: Lachlan Macquarie’s.

Lachlan Macquarie

 

9) Who was the God of the Dawn?

Answer: Eos.

Eos

 

10) In which decade was the Empire State Building completed: 1920s, 1930s or 1940s?

Answer: In the 1930s (1931).

Empire State Building

 

READ  100 Philosophy Quiz Questions and Answers

Leave A Reply

Your email address will not be published.