100 Game of Thrones Quiz Questions – GOT Trivia

0

Game of Thrones Quiz Questions – GOT Trivia

 

Game of Thrones Quiz Questions - GOT Trivia

 

Top 100 Game of Thrones Quiz Questions – GOT Trivia – Part 1

 

1) Tywin Lannister has _____ kids?
Answer: Three (Cersei, Jaime, and Tyrion)

 

2) ‘Mad king’ is the common name of King Aerys II Targaryen who was the father of _____
Answer: Viserys Targaryen, Daenerys Targaryen and Rhaegar Targaryen.

 

3) Who among Cersei’s children was shipped off to Dorne after Jaime returns to King’s Landing?
Answer: Princess Myrcella Baratheon.

 

4) In which season Sansa choose to marry Ramsay Bolton?
Answer: Season 3.

 

5) Who was in love with Shae?
Answer: Tyrion Lannister.

 

6) Name the person who was the 997th Lord Commander of the Night’s Watch at the time when Jon Snow joined?
Answer: Mormont.

 

7) Name the eldest son and heir of Lord Eddard Stark who fell in love with Talisa Maegyr, she was a Volantene combat healer and medic on the fields of the Westerlands
Answer: Robb Stark.

 

8) _____ shot an arrow to the heart of Mance as an act of mercy?
Answer: Jon Snow.

 

9) Who rescues Daenerys from Sons of the Harpy’s attack?
Answer: Drogon, Daenerys’ biggest dragon.

 

10) The House of Black and White is a temple located in _____ dedicated to the Many-Faced God.
Answer: Bravos.

 

11) Eddard Stark, also called “Ned” and Catelyn had _____ children.
Answer: 5.

 

12) _____ saved Sansa from the mob in King’s Landing?
Answer: The hound.

 

13) Who was called Black Fish?
Answer: Brynden Tully.

 

14)The meaning of “Valar morghulis”, ‘a High Valyrian saying originating from Braavos, a city located on the northwestern tip of Essos’ is
Answer: All men must die.

 

15) In the initial stage of the story, which character was the lord of Westerlands?
Answer: Tywin Lannister.

 

16) An unsullied has to kill _____ in front of _____ for proclaiming he is not weak at emotions.
Answer: A newborn slave baby, its mother.

 

17)Where did the body of Rickon bury?
Answer: The crypt of Winterfell.

 

18) Princess Rhaella Targaryen had _____ children?
Answer: 3.

 

19) Name of Danerys’s unborn child was _____.
Answer: Rhaego.

 

20) Whose another name was “Mad King”?
Answer: King Aerys II Targaryen.

 

21) Name the person who pushed Brandon stark out of the tower window?
Answer: Jaime Lannister.

 

22) Name the queen who was mother to two kings.
Answer: Cersei Lannister.

23) Name the season in which Jon Snow died.
Answer: Season Five.

 

24) Place where Khal Drogo died.
Answer: Dothraki Sea.

 

25) Name Jaime Lannister’s twin sister.
Answer: Cersei Lannister.

 

Game of Thrones Quiz Questions – GOT Trivia – Part 2

 

26) _____ swore an oath to Catelyn Stark.
Answer: Jaime Lannister.

 

27)Number of children Olenna and Lord Luthor Tyrell had.
Answer: Three.

 

28) Who got infected to greyscale disease?
Answer: Jorah Mormont.

 

29) Mother of Robb Stark.
Answer: Catelyn Stark.

 

30) Oberyn Martel was father to how many daughters?
Answer: Three.

 

31) What was the relation of Eddard Stark to Jon Snow?
Answer: Uncle.

 

32) Ned Stark had _____ siblings.
Answer: 3.

 

33) What caused Robert to die?
Answer: A boar.

 

34) _____ is the biggest castle in the Westeros.
Answer: Harrenhal.

 

35) What was the name of Arya Stark when she mannered as a boy?
Answer: Arry.

 

36) _____ stole Needle from Arya.
Answer: Polliver.

 

37) Name the person who was leaking information about Tyrion’s plans to Cersei.
Answer: Lord Varys.

 

38) Along with the message, what else contained in the box when Lysa sent a message about Jon Arryn’s death to Catelyn?
Answer: A lens.

 

39) Drogo killed Viserys by _____.
Answer: pouring molten gold over his head.

 

40) Commander Mormont gave Jon Snow _____ in return for saving his life.
Answer: The sword Longclaw made of the metal called Valyrian steel.

 

41) Name of the role Tywin Lannister gave to his son, Tyrion.
Answer: Hand of the King.

 

42) King Robert passed away in the episode _____.
Answer: 7.

 

43) Episode _____ was called, ‘Baelor’.
Answer: 9.

 

44) Name the house from where character Yara came.
Answer: House Greyjoy.

 

45) Name the person who substituted Janos Slynt as commander of the City Watch?
Answer: Bronn.

 

46) _____ is the name of Stannis’ sword.
Answer: Lightbringer.

 

47) For what deed was Ser Davos sent to prison by Stannis?
Answer: For attacking Melisandre.

 

48) The first person who assassinated Beric Dondarrion was _____.
Answer: The Mountain.

 

49) Name Gendry Baratheon’s birthplace.
Answer: Flea Bottom.

 

50) Gregor Clegane is known as _____.
Answer: The Mountain.

 

Game of Thrones Quiz Questions – GOT Trivia – Part 3

 

51) ‘The Viper’ is the nickname of whom?
Answer: Oberyn Martell.

 

52) Name the house, Mace came from.
Answer: House Tyrell.

 

53)Who performed as Stannis Baratheon?
Answer: Brienne.

 

54) Shireen taught Gilly _____.
Answer: How to read.

 

55) To whom did Daenerys get married?
Answer: Hizdahr zo Loraq.

 

56) What caused Ramsay Bolton to die?
Answer: Sansa feeds him to his own hounds.

 

57) From which house did Brynden, the Blackfish, come from?
Answer: House Tully.

 

58) The real name of _____ is Willis.
Answer: Hodor’s.

 

59) Name the person who murdered Olenna Tyrell.
Answer: Jaime Lannister.

 

60) The total population of King’s Landing was _____.
Answer: 1 million.

 

61) Number of steps in the Citadel.
Answer: 15782.

 

62) Who becomes the king at the end of the series?
Answer: Bran Stark.

 

63) Daenerys legitimized Gendry Baratheon and made him Lord of _____.
Answer: The Stormlands.

 

64) Who flew away with Daenerys’s body?
Answer: Drogon.

 

65) Which title did King commanded Ned to take?
Answer: Hand of the King.

 

66) Arya named her direwolf after _____, the warrior-queen of the Rhoynar who lived a thousand years ago.
Answer: Nymeria of Dorne.

 

67) What occupation did Syrio Forel do for 9 years?
Answer: The First Sword to the Sealord of Braavos.

 

68) Who is Theone Greyjoy’s sister?
Answer: Yara.

 

69) Tyrion sent Janos Slynt to _____.
Answer: The Night’s Watch.

 

70) In episode 1 Stannis got a sword. What is its name?
Answer: Lightbringer.

 

71) Who got through the attack on Harrenhal?
Answer: Qyburn.

 

72) What is the name of the dragon that was used to forge the Iron Throne?
Answer: Balerion the Dread.

 

73) City of Yunkai is also known as?
Answer: The Yellow City.

 

74) Name the person who assassinated Elia Martell?
Answer: The Mountain.

 

75) What is the name of Joffrey’s sword?
Answer: Widow’s Wail.

 

Game of Thrones Quiz Questions – GOT Trivia – Part 4

 

76) Tommen’s cat was named _____.
Answer: Ser Pounce.

 

77) Arya Stark dye her hair to _____.
Answer: Black.

 

78) What caused Mance Rayder to die?
Answer: He is shot through the heart with an arrow.

 

79) Robin Arryn is _____ years old.
Answer: Thirteen.

 

80) _____ brought Jon back to life.
Answer: Melisandre.

 

81) Sam takes Gilly and Little Sam to where?
Answer: Horn Hill.

 

82) Who first discovered Jon Snow’s body after he had been stabbed and assassinated?
Answer: Davos Seaworth.

 

83) In the journey to Dragonstone, who accompanied Jon Snow?
Answer: Ser Davos.

 

84) ‘The Smiling Knight’ was conquered by _____.
Answer: Sir Arthur Dayne.

 

85) Which character is also known as the ‘Onion Knight’?
Answer: Ser Davos.

 

86) Jon Snow was sent to the Night’s Watch _____.
Answer: for killing Daenerys.

 

87) Name of the dragon on which Jon rides.
Answer: Rhaegal.

 

88) Who is the leader of the Golden Company?
Answer: Harry Strickland.

 

89) King asked Ned to take the title _____.
Answer: Hand of the King.

 

90) Arya calls her Direwolf _____.
Answer: Nymeria.

 

91) Name of the swordsman who executed Ned.
Answer: Ser Ilyn Payne.

 

92) Who is Theon’s sister?
Answer: Yara.

 

93) Ygritte’s last words before death were _____.
Answer: You know nothing John Snow.

 

94) When Gilly leaves, Sam gives him a gift. What is it?
Answer: A sewing thimble.

 

95) Name of Gilly’s child.
Answer: Sam.

 

96) When Sansa married Tyrion, how old was she?
Answer: 14.

 

97) City of Yunkai also known as _____.
Answer: The Yellow City.

 

98) Cercei criticized whom for Joffrey’s death?
Answer: Tyrion.

 

99) Who is the brother of Oberyn Martell?
Answer: Doran Martell, The prince of dawn.

 

100) The actual name of Maester Aemon is _____.
Answer: Aemon Targaryen.

 

Read: 100 Sociology Questions and Answers

Leave A Reply

Your email address will not be published.